Alle Diensten

IPL Permanente ontharing

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

Lees meer

Cryolipolyse (Vet bevriezen)

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgend op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselde koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet te verwijderen zonder weefsel te beschadigen!

Lees meer

Microneedling

Boost up your skin! Microneedling is de perfecte behandeling voor: Fijne lijntjes, Acne littekens, Littekens, Pigmentstoornissen, Grove huidstructuur, ...

Lees meer

Dermaplanning

Bij Dermaplaning wordt er gebruik gemaakt van een speciaal, voor Dermaplaning ontwikkeld mesje dat met op en neerwaartse bewegingen over de huid heen wordt gehaald.

Lees meer

V-Slim Body Shape System

De drievoudige aanpak van de V-SLIM is uniek en zorgt voor een duidelijke reductie van cellulite en meetbare afname van de lichaamsomtrek.

Lees meer

ERIC Pressotherapist-Drukpulsmassagepak

shap upgrade voor een mooi en stevig lichaam

Lees meer

Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling, waarbij met behulp van fijne microkristallen de dode huidcellen versneld verwijderd worden. Hierdoor komt een zachte, mooie en gladde huid tevoorschijn!

Lees meer

Universal Contour Wrap

Verlies gegarandeerd minimum 15cm op maar 2 uur!

Lees meer

SPM-Vacupress cellulite behandeling

Een doeltreffende cellulitebehandeling op basis van zuigpompmassage en manuele lymfedrainage. Werkt gelijktijdig verstevigend en afslankend.

Lees meer

Suikerontharing

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Zeg vaarwel aan pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Met suikerontharing geniet je van een fantastisch resultaat, een zijdezachte huid en bovendien is het pure welness!

Lees meer

Oxygeneo+

De Oxygeneo+ behandeling is een 3 in in 1 behandeling en kan het hele jaar worden uitgevoerd!

Lees meer

Permanente Make-up

Wilt u er in een mum van tijd verzorgd uitzien en nooit geen uitgelopen make-up meer hebben? Dan is Permanente Make-up echt iets voor u!

Lees meer

Mesotherapie

Rimpels weg zonder ingreep? HC3-SKINSHOOTER is de toekomst! Het is de laatste nieuwe verjongingsmethode voor een heldere, gladde, egale, stevige, gevulde huid!

Lees meer

Manicure en Pedicure

Niets dat u meer ontspant dan een heerlijke voet- of handverzorging!

Lees meer

Lichaamsverzorging

Altijd perfect voor de dag komen? Dankzij het aanbod aan lichaamsverzorgingen bij ons kan dit!

Lees meer

Gelaatsverzorgingen

De IMAGE Skincare filosofie Iedereen heeft recht op een gezonde huid! IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Onze behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten.

Lees meer